Vallée du Paradis


Langs de kust naar Agadir gereden waar we een adres zochten dat we van iemand gehad hadden. Een specialist op het gebied van alles wat met elektriciteit in een auto of camper te maken heeft. We werden zeer deskundig geholpen in een uiterst nette zaak en we hebben een afspraak gemaakt voor maandagmorgen negen uur. Doorgereden naar een mooie camping in een vallei. Plek besproken, wat gegeten en daarna de Honingroute gaan rijden. Dit omwille van de tijmhoning die hier gewonnen wordt, overal zie je de witte bijenkasten staan.


In december heeft er in het zuiden van Marokko een zware storm gewoed met heel veel regen. Wegen, bruggen en huizen zijn vernield en alhoewel er in korte tijd al ontzettend veel is hersteld komen wij nog overal de gevolgen van die storm tegen, zoals in deze vallei.


Het laatste stuk van de vallei heet de Vallei van het Paradijs, zo genoemd door de naakte hippies  die hier in de zeventiger jaren van het zoete leven genoten. Ze hadden geen betere plek kunnen vinden, het is hier echt paradijselijk.Reacties

 1. Wat genieten we van je foto's, wat een mooi land en wat een prachtige reis zijn jullie aan het maken. Jullie genieten maar wij ook een beetje, we volgen je reis elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie zo meegenieten. Als we terug zijn spreken we af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je scoort wederom punten vandaag, lieve vriendin, met al je prachtige foto's en verhalen. Hoop dat alles naar wens opgelost gaat worden wat betreft de auto en dan....weer verder genieten. Groetjes aan Mart

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende foto'. Zien jullie ook fietsers onderweg?
  Succes morgen met het vervangen van de dynamo.
  Gr.Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mart groet je terug en met die auto komt het wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fietsers genoeg Karin, oude wrakken! Maar vanmorgen zagen we een heuse racefietser in goed tenue op een mooie racefiets, echt uitzonderlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy