Doorgaan naar hoofdcontent

Lang leve de harmonie

Tot mijn stomme verbazing zag ik dit bord staan toen ik vanmorgen naar Oudewater reed om te gaan wandelen. En een paar straten verder kwam ik er nog een tegen. In mijn ogen is dit volkomen uit de tijd, wie kijkt hier nog naar. Zonde van het geld wat het kost om die borden te plaatsen. We zien deze hoofden trouwens al genoeg over het scherm rollen. Maar goed, de heren en de dame hebben in ieder geval mijn ogen op zich gericht gezien want ik wilde toch even een fotootje nemen. Christelijk is goed vertegenwoordigd maar dat is niet vreemd in Stolwijk.  Die mannen van het Forum voor Democratie deden niet direct een belletje rinkelen maar toen wist ik het opeens, dat zijn die jongens van het Oekraïne referendum. Wat opvalt is dat de linkse partijen verstek laten gaan. Er wordt zeker gedacht dat er in Stolwijk geen interesse is voor die politieke kant. Hebben ze het toch mis. Links of rechts, het kan me gestolen worden wat er op dat bord hangt, het allerleukst is toch dat dappere postertje van onze eigen Harmonie die bijna honderd jaar bestaat. Lang leve de Harmonie. Het woord harmonie komt trouwens van het Griekse 'harmottoo': samenvoegen. Benieuwd hoe en of dat gaat lukken na de verkiezingen.



Reacties

Jeanne zei…
Er was tenslotte nog ruimte voor de Harmonie. Lijkt me een vrolijker geluid ook!
Marthy zei…
Dáár loop ik nou met plezier achteraan, Jeanne;-)
Sjoerd zei…
Ik denk dat de harmonie beter aan te horen is dan al die loze verkiezingskreten...
Marthy zei…
Zullen we samen dan maar naar de uitvoering gaan?
Marthy zei…
Dank je, Ageeth.
Pippa's Hus zei…
Wat grappig dat jij dit plaatst. Afgelopen week reed ik ook langs zo'n bord en toen dacht ik nog; wat nutteloos. Alsof er iemand op je gaat stemmen omdat jou hoofd daar tussen hangt. ;-)) XX Esther
Marthy zei…
Het viel me opeens op hoe vreemd dit eigenlijk is, volkomen achterhaald, Esther.
Onliemie zei…
Hier in België rijzen die borden ook uit de grond hoor bij de verkiezingen. Ik kijk er nooit naar... ik ben eigenlijk heel erg weinig met politiek bezig omdat ik me steeds erger aan hun oeverloos gepalaber.
Marthy zei…
Woensdag gaan we stemmen en daarna zal het hopelijk weer wat rustiger worden in de media.