Mijn timmermannen

Behalve een trap, Ikea keuken en nog vééél meer gaan er ook nog twee bedbanken mee naar Frankrijk. Ze worden vandaag nog even door vader en zoon gemaakt. Vanmorgen vroeg is het hout gehaald door Mart en daarna zijn deze twee lachebekjes in de werkplaats van buurman Piet aan de slag gegaan aan de hand van wat fotootjes die ik van internet geplukt had. Twee polyether matrassen waren al bekleed, die moeten ook nog een plekje vinden in de aanhanger. Die matrassen gaan op de banken en met een heel stel kussens wordt dat dan de zithoek in de gîte. Van de restjes hout maken de mannen nog twee tafeltjes. Handig toch, zulke kerels?

Reacties

 1. Wat hebben die twee vreselijke lol. En jij straks ook... met zulke mooie bedbanken. Je kunt trots zijn op echtgenoot en zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super handige mannen en ze hebben er nog plezier in ook. Ik ben al lang op zoek naar mooie Franse bedden en heb er ooit twee laten staan met een geschilderd portretje in medaillon. Slik. Het is moeilijk om de hedendaagse maten te vinden, want alle oude zijn voor kleine mensjes. Dus wat jullie daar even voor elkaar krijgen is super. De Ardeche is niet naast de deur, maar zo te zien maakt dat niets uit. Groeten en goede reis van Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het straks klaar is en staat komt er een foto op het blog, Ineke, dan kwijl je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lilian, ik heb voor de hoofdboords in een van de slaapkamers oude bedden gebruikt, staat hardstikke leuk. Komt t.z.t wel een fotootje van.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy