Doorgaan naar hoofdcontent

De hele wereld kan erin

Wat zijn we toch altijd blij met die grote aanhanger, de hele wereld kan je erin stoppen. Twee compleet gemonteerde loungebanken, twee tafels, de losse onderdelen van de trap, het past er allemaal in. We waren blij met de hulp van Bas,  alles is op tijd afgekomen. Nu de auto nog inpakken en dan zijn we weer klaar voor het vertrek, morgenvroeg om zes uur gaan we rijden.

Reacties

astrid zei…
goeie reis en kijk goed uit, er kan sneeuw onderweg zijn.
Marthy zei…
Dat meen je toch zeker niet??
Anoniem zei…
lieve M & M,s goeie reis en ik hoop je nog te zien voor dat ik naar NL vertrek. Zondag ga ik naar NL en kom over 10 dagen weer terug.
liefs Renee
eric zei…
Hoi Leuke blog,
Prachtig zoals jullie je belevenissen beschrijven.. en mooi werk geleverd. Respect voor de manier waarop jullie alles gerestaureerd hebben!
Mijn familie zit wat zuidelijker met een vakantiehuisje op een bergje tussenRuoms en Vallon Pont d'Arc, sinds 1974
Jullie regio ken ik nog van de Eyrieux waar ik vroeger met pasen meedeed met de kanowedstrijden bij Saint Sauveur de Mantagut!
Succes met alles.
Groet Eric
Wietske zei…
Goedemorgen M&M,
Het houdt niet op dat harde werken! Maar wat fijn dat jullie alles wat je deze week gepland had ook hebt gerealiseerd. Zijn jullie goed aangekomen?
Liefs van ons uit Scheveningen
Marthy zei…
Ik probeer nog even naar je toe te komen, Renée.
Marthy zei…
Ha Eric, leuk dat je reageert en bedankt voor de complimenten. De regio waar jouw familie zit kennen wij ook goed, familieleden die al jaren in Ruoms kamperen. Is dat bergje de Sampson?
Marthy zei…
We zijn weer goed aangekomen, de zon schijnt en Mart is het gras al aan het maaien. Dikke kus voor jullie vieren!