Watertuin

Ook de tuin in Stolwijk is mooi met veel planten die op het punt staan in bloei te komen. Wat jammer dat het bijna voortdurend regent, het water staat op sommige plekken als grote plassen in de tuin. De hele nacht hoorden we de goot overlopen, gelukkig kon Mart dat vanmiddag zonder al te veel heisa verhelpen. Inmiddels is het trapprobleem uit de wereld. Er is eentje besteld bij een kleine trapfabriek in Lopik, hij wordt nu ingevoerd in de computer, dan gaan de machines aan de gang en kunnen we hem donderdag ophalen. Pak van mijn hart!

Reacties

 1. dat wordt dus weer met een volle bak terug naar de Ardeche! Fijn dat het gelukt is met de trap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je eens wist hoe vreselijk hard het afgelopen zaterdag op château la Tour heeft geregend... Ik vrees dus dat je Franse tuin het ook niet droog zal hebben gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wer komen net terug van Ikea, Emie. Als je een wist.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat mijn groentenplanten niet zijn gaan drijven, het loopt daar wat schuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. inderdaad zaterdag heeft het hier ook gehoost, kabbelende beekjes zijn die dag stroomversnellingen geworden en overal kwam water uit, al mijn bloeiende planten zijn dus verzopen, en ze hadden het al zo moeilijk, beetje warmte en zon hebben we nu wel nodig, hoop dat het a.s. zondag droog is en een beetje zon zou ook wel prettig zijn. Neem in iedergeval warme kleding mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Astrid, het regent hier iedere dag, niet leuk meer. Ik duim voor mooi weer a.s. zondag, neem een grote pastasalade mee en mijn zonnige humeur!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy