Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste Kerstdag

Omdat het bij de ouders van een van de schoondochters thuis beter uitkomt om daar eerste kerstdag te zijn vieren wij kerst op tweede kerstdag met de kinderen. Het maakt ons niet uit, al doen we het derde kerstdag, als je maar bij elkaar komt. Dus hadden wij vandaag alle tijd om een stevige wandeling te maken, zelfs het weer werkte mee. Van Noordwijk naar Katwijk gelopen door het duin en over strand terug. We waren beslist niet de enige en toen we later van Noordwijk over de Duinweg naar Noordwijkerhout reden was daar ieder parkeerplekje bezet. Nederland genoot van het mooie weer!

Reacties

astrid zei…
zo, nu hebben jullie mooi weer, hier is het al 2 dagen een puinhoop, harde wind zeg maar gerust storm, en plui forte, vrienden van ons konden de Col de Escrinet niet over werden terug gestuurd, bomen modder en rotsblokken op de weg moesten via Montelimar. Geniet van de mooie dagen.
Marthy zei…
Het is nu derde kerstdag en vannacht is het weer behoorlijk gaan waaien met veel regen, nog steeds. Maar het zal, gelukkig, wel minder zijn als jij beschrijft, Astrid.