Alles nat

Natte tuinbank, natte tuintafel, alles nat. Na een week met prachtig weer zijn we voor de tweede keer deze maand in een dip beland. Mart kwam vrijwel droog thuis van zijn fietsrondje, hij had geen last gehad van de flinke bui die hier al was gevallen. Na zijn thuiskomst is het vrijwel niet meer droog geweest. In Nîmes, de aankomstplaats vandaag van de Tour de France was het noodweer. Sneu voor al de mensen die op vakantie zijn, o.a. voor zoon Bas en zijn gezin die naar ons onderweg zijn in de hoop op een zonnige vakantie.

Reacties

 1. Herkenbaar. Ook naar ons zijn kinderen onderweg en ook bij ons gaat het weer veranderen (morgen). Voor ons persoonlijk is het niet zo erg maar die vakantievierders gun je het mooiste weer. Evengoed een fijne familietijd toegewenst want weer of geen weer, we maken het gezellig. Jij en ik, onze mannen en die gezinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is het spul inmiddels gearriveerd en we genieten ons met zijn allen te pletter van elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet ervan Marthy! Wij hebben de hele dag in de stromende regen terug naar Belgie gereden. Maar wel weer veilig aangekomen :-) Groetjes van Maarten en Lilian en de kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier zijn ook de kinderen veilig aangekomen en we genieten van die twee kleintjes, heerlijk om ze weer te kunnen knuffelen. Tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.