Coeur de boeuf

Al vroeg uit de veren vanmorgen om vriendin Ineke naar het TGV station in Valence te brengen. Daarna hadden we een afspraak in Privas die ging over het classificeren van ons vakantiehuis, ik zal er later meer over vertellen. Toen ook maar meteen de boodschappen gedaan, kunnen we weer even vooruit. Deze tomaten met de naam  'Coeur de boeuf' zagen er zo mooi uit dat ik ze niet kon laten liggen. Op de blog van Madelief las ik dat ze van binnen naar buiten rijpen. In het voorjaar zijn de planten van deze tomaat overal te koop, volgend jaar zet ik ze ook in mijn moestuin.

Reacties

 1. Ik heb ze gekocht 'voor de mooi' maar vond ze niet lekkerder dan bijvoorbeeld de TastyTom. Da's mijn favoriet qua smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd, moet ze nog proeven. Maar mooi zijn ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb meteen ook even bij Madelief gekeken, deze tomaat ziet er van buiten en van binnen prachtig uit. Ik ga eens kijken of ik ze in Italië ook kan vinden, desnoods om weer zelf te zaaien. Tomaten heb je niet snel teveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ga kijken of ik volgende week nog ergens zo'n plant kan kopen, heb nog wel een plekje in de moestuin. Deze tomaten zijn natuurlijk ontzettend decoratief op gerechten, alleen daarvoor wil ik ze al hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een aparte soort tomaten, daar had ik nog nooit van gehoord. Ik heb hier ook twee tomatenplanten in de tuin staan, heel gewone tomaatjes... maar die zullen vast ook weer heel lekker zijn, net als de voorgaande jaren.. Wat is er leuker dan uit eigen tuin oogsten, al is het maar in het klein...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy