Goud van oud

Ik zou graag een familiealbum maken met foto's uit vervlogen tijden. Voor dat doel heb ik bij mijn broers en zussen hun oude foto's opgevraagd en scan ik ze in. Een hels karwei waar ik nog lang niet klaar mee ben, maar goed, de winter komt er weer aan. Deze foto is van het gezin van opa en oma Hoogervorst, mijn moeders familie. Zij staat het meest rechts en trekt een gek gezicht. Eigenlijk lijk ik wel op haar, in ieder geval qua karakter. Opa heb ik nooit gekend, stierf al vroeg. Jammer, het leek me een aardige man. Oma was streng, als jong kind was ik bang voor haar.

Reacties

 1. Ik vind zulke oude familiefoto's prachtig. Wie is nou je tante Rika? De moeder van je nicht Tony en neef Gill? Ik denk het meisje die boven je oma staat. die met de witte jurk en zwarte stipjes.
  Je nicht Tony en haar gezin heb ik vrij goed gekend in de jaren '80, toen wij in Voorschoten en Leiden woonden. Ook je neef Gill ken ik. We zijn nog steeds allemaal Facebook-vrienden. We reden in die tijd fanatiek paard en brachten hele dagen door op de manege.
  Gezellige familie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk, Lida, dat is mijn tante Rika, ook wel tante Zus genoemd. Zij was de oudste zus van mijn moeder. Wat leuk dat je mijn nicht en neef kent. Ik heb niet echt contact met ze maar doe ze de groeten.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy