Halong Bay

Gisteren zijn we vanuit Hanoi met de bus naar werelderfgoed Halong Bay gereden waar we ingescheept zijn op bovenstaande boot. Helaas hadden we weer last van de mist maar we kregen toch een goed idee van dit prachtige natuurgebied met zijn duizenden kalksteeneilandjes die recht uit het water oprijzen. Aan het eind van de middag een reusachtig grottencomplex bezocht, ontdekt door de Fransen in 1930. Heerlijke lunch en diner aan boord, waar we tweepersoonshutten hadden met een aparte badkamer. Vandaag om half twaalf weer aangemeerd aan de kade en nu zijn we weer terug in Hanoi. Morgen vliegen we terug naar Nederland waar we zondagochtend vroeg zullen landen. Dit is mijn laatste blog uit Vietnam. We hebben genoten van dit prachtige land met zijn vriendelijke bewoners en ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen laten meegenieten.


Reacties

  1. Hartelijk dank voor al je prachtige foto's met bijbehorende verhalen. Wat ben jij toch een kanjer op dit vlak. Misschien zie ik je gauw. Voor straks een goede vlucht naar huis terug en sterkte met afkicken maar...de kleintjes wachten op jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou mart we hebben er hartstikke van genoten van je foto's en je ver haaltjes we hopen er samen ook nog eens heen te gaan

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy