Blozend

Moet ik nodig laten horen dat ik zo blij ben met het mooie weer, regent het vandaag bijna de hele dag. Mart was net binnen van een paar uurtjes fietsen toen het begon. Nou ja, alles was gortdroog van zon en wind, dus we zullen het maar positief in zien. Maar om nu een foto van de stromende regen te laten zien is niet zo aantrekkelijk. Daarom deze van die blozende abrikozen, de pluk is in volle gang. In het dal van de Rhône, de Érieux en de Drôme staat het vol met perzik- en abrikozen boompjes. Overal langs de weg staan stalletjes waar je de vruchten kan kopen, of rechtstreeks bij de kwekers. De inhoud van het kistje van vijf kilo abrikozen wat ik kocht zit al in jampotten, heerlijk!


Reacties

  1. Regen brengt paddestoelen. Cèpes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marianne, ik kreeg van buurman Patrice laatst een mandje vol, ze waren erg lekker. Met hem zal ik eens op pad moeten om te leren welke paddenstoel eetbaar is en welke niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.