Familiefoto

Voordat vanmorgen de grootste helft van het gezin vertrok naar hun volgende vakantieadres heb ik eerst nog deze foto gemaakt met mijn zelfontspanner, ik heb ze tenslotte niet vaak zo bij elkaar in Frankrijk. Zoon Bas met vrouw en kind blijven nog een weekje. Wederom naar het gemeentehuis geweest, waar Christianne en ik anderhalf uur gezeten hebben om de bouwaanvraag samen met de secretaresse tot in de puntjes af te werken. "Fingers crossed", zei ze toen we wegginggen.

Reacties

  1. LEUK! Dat was vast genieten zo met zijn allen. Wat een verbouwing! ben zeer benieuwd hoe het er over een half jaar uit ziet. Wij zijn net terug uit Bretagne. Geen regen gehad wel veel wolken. Toch frisser dan normaal heb ik met een lokale bewoner besproken. Groetjes daar. Dikke kus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan het eind van de week komen er twee bouwvakkers die we ingehuurd hebben. Als er iemand benieuwd is hoe het er over een poosje uit ziet ben ik het wel. Ook een dikke kus.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.