Italiaanse liefde

Wij vieren vanavond met wat schoonzussen en hun partners oud en nieuw en we beginnen met een maaltijd, iedereen neemt wat mee. Op zoek naar iets lekkers als toetje kwam ik dit recept tegen met de mooie naam "Italiaanse liefde". Het wordt klaargemaakt met o.a. boerenjongens, dit zijn rozijnen op brandewijn, te krijgen bij de slijter. Nou werd er vroeger bij ons thuis weinig alcohol geschonken, maar ik weet nog wel dat we op oudejaarsavond, natuurlijk vanaf een bepaalde leeftijd, een glaasje boerenjongens kregen. Lekker vond ik het, vandaar dit toetje voor vanavond. De foto is deze keer niet van mij, maar gemaakt door de man van Caroline, haar kookblog is een aanrader

Reacties

 1. was lekker he vind het trouwens nog lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor jou en je familie een goed en gezond 2013! Prima hoor dat je mijn foto hebt gebruikt. Lekker receptje hè en zo simpel!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker. Ik kende het niet, wel 'Italiaanse vriendschap' maar dat is een ander verhaal ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat verhaal wil ik wel een keer horen, Marianne!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.