Naderend vertrek

Gisteren zijn onze twee bouwvakkers naar huis gegaan en vanmiddag heeft de timmerman zijn werk afgemaakt. Op het gevaar af dat ik jullie ga vervelen met foto's van ramen, toch nog eentje, want ik ben er zo trots op. Dit zijn de openslaande deuren in het woonvertrek van de gîte. Ze zitten hoog in de muur en gaan daarom als ramen gebruikt worden, niet als deur. Hieronder komt het keukenblok te staan. Verder zijn we druk aan het schoonmaken, Mart de bouwplaats en ik het huis en en passant hebben we samen ook de moestuin nog even opgeruimd.

Reacties

 1. Goeie en veilige reis naar Nederland
  Gros bisous
  Renee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marthy, geweldig mooi zo de doorkijk van binnen naar buiten.Ik ga de bouwvorderingen en je leuke verhaaltjes de komende tijd wel heel erg missen. Kan jij me vertellen of de muren van jullie huis en schuur droog-gestapelt zijn, want ik zie wel cement langs de kozijnen? Misschien een domme vraag van een leek! Je afspraak is a.s. maandag om 15.00 uur, groet Suzan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Suus, wat leuk dat je reageert. Vroeger gebruikte men leem, genoeg voorradig hier. Later werd er wel cement gebruikt. Mijn verhaaltjes blijven komen,hoor, alleen niet over de bouw.Tot maandag.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.