Op twee etages gelijk

Er wordt op twee etages gelijk gewerkt hier. Beneden verrijzen de muren van de badkamer en de werkkast daarachter. Boven worden wanden en plafonds uitgezet en er is al een stuk met gipsplaten gemonteerd. Het gedeelte waar de mannen bezig zijn komt bij het voorhuis. Het wordt onze slaapkamer met inloopkast (klinkt wel deftig), trapgat tegen de muur met een klein halletje en een toilet. Achter de linkertrap die tegen de muur staat is te zien dat al een deel van de muur is uitgehakt, daar komt de doorloop naar de twee slaapkamers van ons huis die daarachter liggen. Zo, zijn jullie weer even op de hoogte!


Reacties

  1. zo herkenbaar wat jullie doen, wij wonen ook in de Ardeche in Juvinas, dus vlakbij jullie.Ik lees je blog sinds een week,met veel plezier en de verhaaltjes zijn heel herkenbaar, wij zijn ook bezig met een huis te bouwen.Het waren 2 ruines waarvan we nu 1 huis aan het bouwen zijn, met die grote stenen/keien, niet te tillen. Heel veel succes met de bouw

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, Astrid, dat je reageert op mijn blog. Stuur me even een mailtje op mmberends@hotmail.nl dan kunnen we nader kennismaken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.