Tweedehandsje

Tjonge, jonge, het was me het dagje wel vandaag! Waren we gisteren al naar Valence geweest, vandaag moesten we weer anders kwamen onze bouwvakkers zonder materiaal te zitten. Mart moest vanmorgen eerst zand, kalk en cement halen dus het was middag voor we konden vertrekken. De eerste tegenvaller was dat de grote gipsplaten, 2.50 bij 1.20 m, niet met de heftruck in de aanhanger geladen konden worden dus dat moest met het handje, dertig stuks. Bij het afrekenen op het buitenterrein van de bouwmarkt waar we in de rij stonden omdat het druk was zag Mart dat een van de banden van de aanhanger op klappen stond, er zat al een grote scheur in. Inmiddels lagen er op die gipsplaten twee zware eiken binnendeuren en was de ruimte die over was opgevuld met gipsblokken. Hier konden we nooit mee thuiskomen. Naar een garage gevraagd en vlakbij gevonden en daar werd er voor vijftig euro een tweedehands band gemonteerd. Terwijl dat gebeurde zijn wij nog naar een tweede bouwmarkt gereden om de laatste spullen te halen. Daar hebben we nog vijf grote rollen isolatiemateriaal in de bus kunnen stouwen met nog wat klein spul, toen weer naar de garage waar de aanhanger al klaar stond en op naar huis. Je kan me opvegen, zo moe ben ik.

Reacties

 1. W at een pechdag. Ik weet zo'n beetje hoe het voelt. "Waar zijn we mee bezig?" Maar tegelijk weet je dat het de moeite waard is. Kijk maar uit naar betere tijden.
  En, Marthy, je was/bent wel total loss, maar je hebt tochn og maar even een foto met verhaaltje gemaakt! Bravo! Courage en tot horens!
  Kees en Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn jullie toch een lieverds, dank voor de bemoediging!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moe maar voldaan? Misschien zijn jullie een beetje "bedrijfsblind" maar als buitenstaander kunnen wij jullie alleen maar complimenten geven, wat een strakke organisatie. En...we hebben allemaal weer wat om naar uit te kijken, op 4 november kan je de mannetjes lekker knuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na een nachtje lekker slapen ben je het al weer vergeten, Wiets, en voldaan kunnen we zeker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy