Ruimen, vegen en schoonmaken

We mochten een aanhanger puin bij Akkie lossen, scheelt weer een rit door de vallei naar Les Ollières. Het uithakken van de natuurstenen muren en het openbreken van de binnenplaats zorgde voor een aanhanger vol. Mart is druk met opruimen, aanvegen en schoonmaken. Onze bouwvakkers zijn even vertrokken, wij blijven nog een weekje en gaan dan ook voor een dag of tien naar huis.

Reacties

astrid zei…
dus nu even rust in je huis, of gaat mart nog verder met klussen, ziet er in iedergeval al goed uit, kook je al in je nieuwe gedeelte??? Of is alles nog bij het oude gebleven?? Een paar blogs geleden dreigde je in iedergeval eerst dat af en anders kook ik niet meer. Het gevoel van overal stof herken ik, heb je net alles gezogen en gedweild, gaat ie beginnen met binnen de muren van crepi te voorzien, dus overal weer stofffffff. Maar ja het ziet er wel weer beter uit. Geniet nog deze paar dagen in Frankrijk, het weer zat vandaag in iedergeval mee en de komende dagen ook. Groetjes van ons.
Marthy zei…
Mart heeft inderdaad nog wel het e.e.a. te doen, maar het gaat in een wat rustiger tempo. Vanmiddag heerlijk een poos in het zonnetje gezeten. Ik kook nog niet in het nieuwe gedelte, maar het zit er aan te komen.
Ineke zei…
Neem je a.u.b. het zonnetje mee naar huis? Ik ben die kou zat!!!
Marthy zei…
Niet om je jaloers te maken Ien, maar ik heb vanmiddag nog even in het zonnetje zitten lezen.