Warme kachel

Dit is zo'n foto die bij het vroege voorjaar hoort, een paar dagen geleden genomen. Toen was het mooi weer, maar daar is nu niets meer van te merken. Het heeft vannacht behoorlijk gevroren en er staat nu een ijskoude wind. Ik ben de hele dag bij de warme kachel gebleven en heb de boekhouding gedaan, het budget moet tenslotte in de gaten gehouden worden. Mart heeft een van de laatste muren onder handen genomen, de voegen schoongemaakt. Jammer dat zijn klopboormachine er mee ophield, die moet dan maar mee naar Nederland voor reparatie, want helemaal klaar is hij nog niet.

Reacties

astrid zei…
wat is het koud he, wat een verschil met woensdag j.l.Nu niet buiten met een boek maar binnen bij de houtkachel met een boek.
Marthy zei…
Dat heeft ook zijn charmes, Astrid. En ik heb een spannend boek, dus ik vermaak me wel.
Kees en Maria zei…
Kees en Maria;
Troost je,het is hier niet veel beter. Siberische kou.We hebben de houtkachtel lekker aan. De hazelaar belooft betere tijden.
Trouwens over een half jaar vinden we het misschien weer te warm. Kortom: tel je zegeningen. We doe nhet er mee. Maatr dat hoef ik
jullie niet te zeggen!
Goede reis. Liefs, Kees en Maria
Deze katjes staat voor het verlangen naar het nieuwe mooie en frisse leven opbouwen en vernieuwen .vanmorgen was de wereld hier weer wit en koud dat vraagt om stilstand.
Brrr... Nou de radio aan en de kachel nog maar even wat hoger. Ak is onderweg naar NL. Dat is leuk om naar uit te kijken. Lieve Marthy werk je niet te hard rust wat uit en ik hoop je gauw te zien.
Marthy zei…
Renée, ook hier vanmorgen weer sneeuw en een ijskoude wind. Ik werk niet te hard, met mijn lijf is dat niet mogelijk, maar Mart werkt wel hard, soms te.