Update

Vakmensen hebben wij in huis. Wordt er  even uit de losse pols een opstapje naar een slaapkamer gemaakt, netjes afgevoegd en dan is dit het resultaat. Ondertussen is het tegelwerk op de beneden verdieping van de gîte klaar en wordt er in onze nieuwe slaapkamer getegeld. Keldervloertje is ook klaar en vandaag goedgekeurd wat betreft de afmetingen door de installateur van de verwarmingsketel. Achterin komen de olietanks en dan blijft er nog genoeg ruimte over voor de maaimachines waarvan we er nog steeds drie hebben....:) En verder kan ik nog vertellen dat het buiten sneeuwt en het voorjaar weer voorbij is. Toch te vroeg geweest met het wisselen van de kopfoto van mijn blog!

Reacties

 1. Wat leveren jullie met elkaar prachtig werk. Ziet er echt fantastisch uit. En laat je foto op je blog maar lekker staan, krijgen we toch het voorjaarsgevoel. Als de gezondheid van Elly's vader niet verslechterd vertrekken we zondag naar Z. Afrika. Ook lekker. Kan je dan 3 weken effe niet volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had al gehoord dat jullie op reis gingen. Ontzettend veel plezier daar en hoop jullie daarna snel te zien, hier of in Stolwijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tuin foto nu als blog cover. Geeft blij gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er nu met de sneeuw iets anders uit, Joop!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy