Mijn oude thermoskannetje

Wat een schitterend weer vandaag, daar maakten we dankbaar gebruik van. Om elf uur vanmorgen parkeerden we onze auto bij het station in Lunteren en begonnen aan een wandeling door bossen, langs heidevelden en de zandverstuiving van het Wekeromse Zand. Die koffietent met dat huisgemaakte appelgebak was helaas gesloten, maar dat hadden we al voorzien, vandaar mijn kleurrijke thermoskan. Gelukkig konden we, bijna aan het eind van de wandeling bij de befaamde Lunterse Boer nog snoepen van een erg lekkere apfelstrudel. Om drie uur vanmiddag doken we Sauna de Veluwe in waar we een paar uur hebben genoten van alles wat een sauna te bieden heeft, inclusief een lekker dineetje. Oh ja, en in de Lunterse bossen ligt het middelpunt van Nederland.
Kleurrijk 2

Reacties

Emie zei…
Wat een gelukkie zo'n thermoskan!
Wietske zei…
Wat een genot om te lezen hoe jullie genieten!
Ineke zei…
Een dag met een gouden randje.
Marthy zei…
Ja goed hè, Emie. Want dan loop je daar in de natuur en veel kleur is er niet te bekennen. Dacht ik opeens aan dat oude rode thermoskannetje in de rugzak. Gered!
Marthy zei…
Da's mooi gezegd, Wiets!
Marthy zei…
Dat was het Ineke. Mens, wat een heerlijke dag.
astrid zei…
Hier liggen ook heel veel voetstappen van ons, als je bij de steen staat van het middelpunt van Nederland en je kunt recht naar beneden lopen kom je bij ons huis uit waar ik 18 jaar heb gewoond. Mijn moeder en mijn broer + familie woont daar nog steeds. Leuk om dit weer eens te zien. Naast de Lunterse Boer heb/had je het openlucht zwembad (Bosbad) waar we heel vaak hebben gezwommen.
Marthy zei…
Astrid, dat Bosbad bestaat nog steeds, zijn we langsgewandeld.