Doorgaan naar hoofdcontent

Maartens Moestuin

Ik heb hier een kattebelletje hangen dat ik volgende week maandag vooral niet moet vergeten om naar  de eerste aflevering te kijken van "Maartens Moestuin". De serie van tien afleveringen laat zien hoe Maarten 't Hart zo duurzaam en zelfredzaam mogelijk leeft op zijn hectare Hollandse kleigrond. Vanmiddag kreeg ik een mailtje van een medewerkster van "De Wereld Draait Door". Het gaat het in hun uitzending van vanavond over een nieuw televisieprogramma (wat over een moestuin gaat). Zij moest op zoek naar mooie foto’s van verschillende groentes en op mijn blog zag ze een mooie foto van de ‘Rattes d’Ardeche’. Of zij deze foto zou mogen gebruiken. Natuurlijk, heb ik geantwoord, leuk. Van tevoren weet ze nooit zeker of de foto’s die ze doorzet worden gebruikt, het ligt er altijd maar net aan waar over gepraat wordt tijdens een gesprek en of de foto goedgekeurd wordt. Maar niettemin toch leuk om over zoiets benaderd te worden. Wij zitten vanavond voor de buis!

Reacties

Emie zei…
Geweldig zeg, wat een eer! Ik duim voor je.
Joop zei…
Wat leuk! Klasse.
Ga vanavond nog kijken bij Uitzending gemist naar de DWDD want ik heb geen sateliet TV aansluiting hier.
Ineke zei…
Jeempie....ik krijg een beroemde vriendin. Leuk voor je. Zo zie je maar - je blog is meer dan bekend!
Marthy zei…
Joop en Emie, Maarten heeft wel over ratten gepraat, maar daar bedoelde hij jammer genoeg niet de aardappels mee. Evengoed een leuke ervaring en ik ga zeker de uitzendingen bekijken. Ik leer graag en ik heb het idee dat hij wel wat weet over tuinieren in de moestuin.
Marthy zei…
Grappig, hè Ineke. Je kijkt wel even vreemd op als je een mailtje krijgt van een medewerkster van DWDD.
Anoniem zei…
Zo Marthy, dat is nog eens leuk. En 3e geworden met de architectuurfotowedstrijd van de AFO. Ik vond het een geweldige plaat, zeker ook omdat het de Amsterdamse School betreft en dan gejureerd door een Rotterdammer. En dan het bericht van de DWDD, het kan niet op.
Hartelijke groet, Peter van Hengstum
Marthy zei…
Een foto van een gebouw uit de Amsterdamse Schoolperiode, gemaakt in Amsterdam en dat gejureerd door een Rotterdammer. Oef, daar ben ik goed vanaf gekomen, Peter. Mooie blog, die gaat onder mijn favorieten.
Jacek zei…
Cool..!
Marthy zei…
Ja,je moeder zou zomaar beroemd kunnen worden...