Lege schalen

Ze waren laat deze mannen en de meesten kwamen aan het eind van hun latijn boven. Er waren dan ook wat mannen bij met behoorlijk wat kilootjes teveel en dat moet allemaal mee naar boven. Maar na een biertje en een lekkere douche waren ze weer wat opgeknapt en hadden honger. Het is maar goed dat ik altijd grote porties klaar maak want de schalen gingen leeg zodra ik me omgekeerd had.

Reacties

Ineke zei…
Wat een gezellig stelletje. De heren zullen gesmuld hebben van jouw kookkunsten.
Emie zei…
Wat een eer van je werk. Sowieso een hoop werk: al dat beddengoed, handdoeken en afwas. Chapeau Marthy.
Marthy zei…
De complimenten vlogen me om de oren, Ineke.
Marthy zei…
Valt wel mee hoor Emie. Ik heb twee wasmachines tot mijn beschikking en een afwasmachine, als het moet twee. De was is zo droog en het gaat er van de waslijn zo weer op, aan strijken wordt in deze dagen niet gedaan.
astrid zei…
Het viel ons gisteren ook op dat er aardig wat mannen op de fiets aankwamen die wat extra gewicht mee moesten nemen, vooral omdat ze de col over moesten dus hijgend en puffend gingen ze bij ons wat eten, drinken en voorlal een tukje doen. Al met al 108 fietsers die wat bij ons hebben gegeten en gedronken. Vandaag de laatste dag. Bij jullie ziet het er ook gezellig uit. Volgend jaar weer??
KnutzEls zei…
Ziet er heel gezellig uit. Mag je ook zonder fiets komen?
Marthy zei…
Jullie zullen hard gewerkt hebben, Astrid. Sterkte vandaag nog, bij ons zit het erop. Volgend jaar weer, zeker weten.
Marthy zei…
Ook zonder fiets, van harte welkom Els.
Mirjam zei…
En wat een gezelligheid! De heren hebben er duidelijk van genoten... Heerlijk hoor...
Fijne dag,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Ach Mirjam, ze moeten dan wel een sportieve prestatie leveren maar ze zijn tegelijkertijd ook een paar daagjes uit met vrienden en genieten daar van.