Fotografie

Er hangen veel vijgen aan de bomen rondom ons huis, maar ze zijn zeker nog niet allemaal rijp. Van de eerste wat rijpe vijgen maakten ik deze compositie voor het 3x50 Project. Fotograferen is voor mij een voortdurend proces van verbetering en zo was ik vanmorgen weer een uurtje lekker bezig. Ondertussen heb ik me ook op gegeven voor de Foto 7weekse. Weer een nieuwe uitdaging, heerlijk.

Reacties

 1. Waanzinnig mooie foto, ze zijn om in te bijten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Emie en Els, bedankt. Het was leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben 42 jaar en heb in heel mijn leven nog nooit een vijg gegeten. Schijnt het goed e doen samen met geitenkaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad lekker met geitenkaas. Ik maak er jam van en ook een heerlijke chutney die je dan ook weer bij kaas kunt eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Errug mooi!!! Maar, heb je ook misschien nog een lekker bak-recept? Ik krijg hier manden vol vijgen, het is blijkbaar een voortreffelijk vijgenjaar! Het zou leuk zijn om wat Franse inspiratie te krijgen, wat er nog meer mee te doen dan alleen jam en cake ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Villa Zeezicht. Ik maak er dan ook nog chutney van, die recepten zijn genoeg op internet te vinden. Verder doe ik er eigenlijk niet zo veel mee, maar....in ben zo aardig geweest om even verder te zoeken, bij een van mijn favorieten op mijn bloglijst en daar vond ik nog wat leuke recepten: http://www.onzefransekeuken.nl/search/label/vijg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Letterlijk en figuurlijk een plaatje. Prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die hebben jullie net gemis, Vera, de vijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank Marthy, aan chutney had ik eigenlijk nog nooit gedacht! Leuk om deze inspiratie te krijgen, dank je wel en ik ga er lekker mee aan de slag! Ook de link is super :)) Groetjes Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy