Uitdagingen

Met deze hoop grond die Mart van het terras hieronder naar boven heeft gekruid gaan we eerdaags het grasveld wat egaliseren. We hebben een behoorlijk groot stuk en hier en daar kan er wel wat grond bij. Dat zaaien we in voordat we naar Nederland gaan, hopen op zo nu en dan een beetje regen (geen bakken alstublieft) met als gevolg dat ons grasveld er volgend jaar weer wat beter uit zal zien. De grond komt van de plek naast de berg zand op de onderste foto die niet geschikt is als tuingrond, er zit veel puin tussen. Met een gedeelte van dat zand en puin heeft hij het gegraven gat weer dichtgemaakt, dus we zijn alvast wat kwijt. Waar we met de rest van die berg naar toe moeten weten we nog niet, dat gaan we volgend jaar zien. Ons middelste kind zegt altijd dat je niet in problemen moet denken maar in uitdagingen. Nou, één ding is zeker als je naar deze foto kijkt met bergen zand, stenen en balken, hier liggen nog wel een paar uitdagingen.

Reacties

 1. Ik neem aan dat je gras inzaaien bedoelt, Emie. Dat kan heel goed in september en oktober. De grond is dan nog voldoende warm, zeker in onze streken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd weer verrassend die hoogteverschillen ...
  'k Zal duimen voor je gras, en anders in het voorjaar nog een bijzaaien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, Elizabeth, als je zo'n tuin iedere keer voor een paar maanden moet achter laten, berust je erin da het er weleens anders kan uitzien als jij gedacht had.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy