Doorgaan naar hoofdcontent

Een leuke zomer met fijne gasten

De laatste gasten werden vanmorgen door ons uitgezwaaid en daarna zijn we hard aan het werk gegaan. Normaal bij het wisselen van gasten wordt door ons alles smetteloos schoon gemaakt maar nu er voorlopig niet meer gebruik wordt gemaakt van het vakantiehuis maken we alles tot in de kleinste kiertjes schoon en worden zelfs de dekbedden en kussens gewassen. We doen het altijd met zijn tweeën volgens een vast patroon en dat werkt goed. Vanaf half mei is het vakantiehuis doorlopend bezet geweest, over leegstand hebben we niet te klagen. Het was weer een leuke zomer met fijne gasten die we, als ik zo in ons gastenboek kijk, een fijne vakantie hebben kunnen bezorgen.

Reacties

Wieneke zei…
Altijd goed als je gasten erg tevreden zijn, want ze nemen toch een risico om bij onbekende mensen een onbekend huis te huren. Al zijn de plaatjes op de website nog zo mooi en sfeervol, je moet als gast bijvoorbeeld ook maar zien of 'jouw schoon ook hun schoon' is. :-) Ik heb wel eens hele nare discussies moeten voeren met verhuurders, die er heel andere maatstaven op na hielden. Ik kan me een huisje in Denemarken herinneren, waar ik niet eens op een stoel wilde gaan zitten. Alles plakte en was smerig. De bullen niet eens uitgepakt en meteen naar het verhuurkantoor (dat toevallig in dezelfde plaats was) om daar de boel flink op stelten te zetten. Ik was zo verschrikkelijk kwaad, want ze zetten je wel klem. Dat resulteerde in een geheel ander huis 30 km verderop maar wel heel luxe en brandschoon. Voor hetzelfde geld.
Fijn dat de mensen jullie weten te vinden.
Zo, wat leuk dat jullie zoveel belangstelling voor de verhuur hebben! Dat is toch een compliment waard. Het werkt idd het best als je allebei een vaste taak verricht. En wie wat doet, doet er niet toe, als het maar gedaan wordt.
Lieve groet
Ageeth Mooij zei…
Mooi om er zo op terug te kunnen kijken en nu tijd te nemen voor jezelf en jullie samen (en de nodige klussen neem ik aan).
Ineke zei…
Na gedane (harde) arbeid is het goed rusten en samen leuke dingen doen. Geniet van de tijd die jullie samen nog kunnen doorbrengen in Le Serret 2016. Beetje wandelen, lezen, fietsen of lekker lui zijn....ook niks mis mee!
Marthy zei…
Gelukkig dat het goed afliep en dat men nog een huis voor jullie beschikbaar had, Wieneke.
Marthy zei…
We staan op twee verhuursites en hebben zelf ook een mooie site. Alles gaat via internet tegenwoordig.
Marthy zei…
Manlief is een poetser, Kakel. Geen wonder na 35 jaar fietsen gepoetst te hebben;-)
Marthy zei…
Tijd nemen voor onszelf, ja beslist, Ageeth. Klussen zullen er niet veel meer gedaan worden.
Marthy zei…
We gaan de komende maanden nog verschillende leuke dingen doen, Ineke. Je gaat het allemaal lezen hier.
Jeanne zei…
Mooi als je zo tevreden kunt terugkijken op het seizoen. Geniet nog van jullie eigen 'vakantie'!
Bertiebo zei…
En nu zelf vakantie. Fijn voor jullie. Toevallig hebben wij een vakantiehuis gehuurd. Binnenkort zal ik er verslag van doen. Ben heel benieuwd.
Vera zei…
De Lodalientjes zijn zonder twijfel goed bezig geweest. Gaan jullie nu zelf op pad?
Sjoerd zei…
Lekker toch, tijd voor jullie zelf nu... Geniet ervan.
Marthy zei…
We hebben leuke plannen, Jeanne...
Marthy zei…
Binnenkort in dit theater, Vera....
Marthy zei…
Gaan we doen, Sjoerd.