Kachel aan

Op weg naar Privas vanmorgen voor de wekelijkse boodschappen was het op de Fayolle maar vier graden!!! En dan is het half mei en zitten we in zuid Frankrijk, je zou toch een ietsie pietsie hogere temperatuur mogen verwachten. Om ons te troosten heb ik maar een prachtige bak aardbeien gekocht (die van mij zijn nog lang niet rijp) en die eten we straks op met lekker veel slagroom, wel met de kachel aan, want die brandt weer.

Reacties

  1. Regen, regen, regen. Bij ons vielen zondag telefoon en internet weer uit en zelfs het mobiele netwerk lag plat. Te droog is het in ieder geval niet meer, voorlopig. Getraind wordt er ook niet....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag weer de hele dag regen en dan zie je op de t.v. dat het in Nederland prachtig weer is. Zullen we terug verhuizen? Je hebt nog drie weken om te trainen, dus nu wat serieus worden. Kan ook met een regenjackje aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Serieus ben ik al een maandje of anderhalf bezig, zo serieus dat ik m'n rug en knie heb overbelast. Dat regenjackje is wel grappig, dan ken je de episodes cevenols niet, haha. Maar dat ligt gelukkig al even achter ons. Vandaag nog een flinke tocht die eindigde met een lekke band.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy