Doorgaan naar hoofdcontent

Boeking

De eerste gevoegde muren zijn prachtig geworden, een hele mooi kleur, ik ben er echt blij mee. Waar ik ook blij mee ben is onze eerste boeking. Nu zullen jullie denken, waar heeft ze het over ??? Ik zal het even uitleggen. Deze week hebben we besloten om vanaf de maand juni met de verhuur van onze gîte te gaan beginnen, dus heb ik alle familie, vrienden en kennissen een mailtje gestuurd met die bekendmaking en wat informatie. Ook nog eens een mailtje gestuurd naar de organisatie van de Ardêchoise, het grote fietsevenement wat hier ieder jaar plaats vindt in de Ardêche. Laat ik nou vanmorgen antwoord krijgen dat ze onze gîte voor twee nachten boeken, en dan halfpension, want die fietsers moeten ook nog eens gevoed worden. Het is natuurlijk maar twee dagen, geeft niet, het begin is er!

Reacties

Floor zei…
Gefeliciteerd met jullie eerste boeking!
Anoniem zei…
pproficiat!!!
Eigenlijk verbaast het me niet. Die huurders/fietsers boffen met zo'n adres!
Pas maar op, het wordt dringen!
Kees en Maria
Emie zei…
Wat leuk! lekker naar de deadline toewerken van nu af aan. En alvast nadenken over het menu du jour?
Marthy zei…
Mag het hopen Maria, en bij een teveel kan ze altijd nog doorschuiven naar Jan!
Marthy zei…
Ja, Emie, over dat menu du jour heb ik al aantekeningen gemaakt.
Anoniem zei…
Gefeliciteerd, ik had niet anders
verwacht super.
Suzan
Unknown zei…
Jee!! Wat geweldig!! gefeliciteerd!
Joop van MijnCamper blog zei…
Hei Mart en Marthy,

Ik volg al lang jullie blog met plezier. Ik had ook nog eens de hoop om jullie tegen het lijf te lopen in Gouda waar ik af en toe ben. Daarnaast woon ik Frankrijk. Maar nu vond ik het moment om jullie te feliciteren met de eerste boeking. Ik kom misschien wel eens buurten met mijn camper als ik op rondreis ben door Frankrijk.
Marthy zei…
Joop, je bent van harte welkom in Le Serret maar ook in ons mooie Stolwijk bij Gouda. Hoop van harte je eens te treffen.
Wat een prachtige voeg wat ziet dat er spectaculair uit, en nu nog even hard werken en dan genieten van je eerste boeking, goed hoor.
Marthy zei…
Hoop dat er nog vele moge volgen, Renée.