Doorstoten

Niet te stuiten zijn die mannen! Nu de gîte bijna klaar is stoten ze, letterlijk en figuurlijk door naar ons huis. Aan de andere kant van het halletje bij onze slaapkamer is een doorgang gemaakt gemaakt naar de bovenverdieping van ons eigen huis. Vanaf dit moment hoort onze nieuwe slaapkamer daarbij. Vandaag twee mannen verhuisd naar een van de slaapkamers van de gîte, morgen gaat de derde en dan hoop ik aan het eind van de week zelf te verhuizen. Dus dat betekent vloeren boenen, beddengoed wassen en wat dies meer zij. Na vanmiddag de zoveelste vloer geschropt en gedweild te hebben ben ik van balorigheid maar een uurtje in de tuin gaan wieden. Word ik altijd zo heerlijk rustig van!

Reacties

Emiew zei…
Goeie help, wat een project! Hou alle mannen onder de duim, hè?
Marthy zei…
Geen zorg, er is maar één echte baas en dat ben ik!
a zei…
wat gaan die mannen tekeer, maar het schiet wel op, soms heb je van die dagen dat het liever gisteren dan volgende maand klaar was. Een goeie rustperiode is zoals je al doet effe in de tuin, of lekker in de tuin liggen op je relaxstoelen met een goed boek, het weer is er in iedergeval naar. Nog even doorbijten maar neem ook je rust, geld ook voor Mart want volgens mij weet hij ook niet van ophouden. Zo te zien slapen jullie binnenkort in jullie grote gezellige schone opgeruimde slaapkamer, en dat is ook genieten.
astrid zei…
volgens mij zijn er een paar letters verdwenen a is astrid
Marthy zei…
Mart werkt inderdaag erg hard, ongelooflijk hoe sterk die man is.
Maar ik hou hem in de gaten, Astrid. Dit zijn even gekke dagen, maar als alles verhuisd is wordt het wel weer wat rustiger.
Andre zei…
Maar goed dat die muur vorig jaar tijdens de Ardechoise niet doorgebroken is. Had ik de stenen op mijn kalende kop gekregen, toch ?
Ziet er allemaal gaaf uit !!!
Marthy zei…
Daarom hebben we even een jaartje gewacht, Andre, om dat koppie van jou te sparen. Alleen daarom, hoor!