Onze Lundia kasten

Vijfendertig jaar oud, onze Lundia kasten. Altijd bij de kinderen op de kamers gestaan, als laatste bij onze dochter, vandaar dat lichtgeel. En nu gaan ze hopelijk weer jaren dienst doen in onze slaapkamer. Een zee van kastruimte waar een vrouw helemaal gelukkig van wordt. Om die verwarmings installatie daar linksbeneden wordt een kastje gemaakt, onze timmerman is al bezig. Het gaat snel nu, er komt veel tegelijk klaar en ik kan opeens van alles schoonmaken. Kalm aan, zeg ik tegen mezelf, hol je niet over de kop.

Reacties

Maria en Kees zei…
Ja, Marthy: kalm aan. Moeilijk voor je En ik begrijp je gretigheid. Maar zet de rem er zo u en dan eens op! Het gaat heel mooi worden. Dat Wel.
Maria en Kees
Marthy zei…
Inderdaad, moeilijk, maar ik doe mijn best, lieverds!
Wietske zei…
Lieve Mart,
Vergeet niet te genieten!
Er is een leuk boek, dat heet de creatiespiraal...van een idee naar realisatie. In die spiraal wordt uitgebreid aandacht besteed aan successen vieren en genieten!
Wietske
ps. maar wat ziet het er geweldig uit!
Marthy zei…
Vier mannen die opeens haast krijgen en het liefst nu mijn slaapkamer op gaan breken terwijl we er nog slapen, het valt niet mee. Maar het zonnetje schijnt weer en ik ga nu eerst boodschappen doen en onderweg in de auto genieten van wat de Ardêche ons te bieden heeft aan natuurschoon en dat is veel!
Marthy zei…
Het moet altijd eerst een rommeltje zijn wil het op kunnen knappen, weet nog van onze eigen verbouwing dat dat heel lastig is. Haha
Linda zei…
Ooo dat laatste bericht was van mij.
Gr. Linda