Doorgaan naar hoofdcontent

AOW'er (over een maand)

Feest vandaag, manlief is 65 jaar geworden. We vieren het zondag met familie en vrienden. Vanmiddag hebben we Bas en Christianne op bezoek gehad met Luuk en Saar. Die laatste was voor het eerst buiten, in de kinderwagen. En straks komt dochter Floor nog gezellig mee eten. Zo'n drie jaar geleden stopten we allebei met werken, ik eind november en Mart eind december. Wat is die tijd omgevlogen maar tegelijkertijd hebben we het gevoel dat ons werkzame leven al een hele tijd achter ons ligt. Het zal wel komen omdat we met totaal andere dingen bezig zijn, dingen die we leuk vinden en ons leven vullen.

Reacties

astrid zei…
Martien Gefeliciteerd met je verjaardag, Niko zei dus welkom bij de club van 65 jarigen, nog vele jaren in goede gezondheid zowel in Frankrijk als in Nederland.
Marthy zei…
En dan kom ik in februari ook nog bij die club, Astrid. Zodra we terug in Frankrijk zijn gaan we er met zijn vieren een glaasje op drinken. Groeten aan Niko.
Emie zei…
Gefeliciteerd met die leuke man van je. Veel feestplezier!
Ineke zei…
Proficiat en het kaartje is onderweg.
Marthy zei…
Ja, het is een leukerdje!
Joop zei…
Leuke club hoor die 65 jarigen. Van harte Martien. Ik hoop me ook aan te sluiten over een maand bij die club. Misschien is er een aparte afdeling van die club in Frankrijk:).
Marthy zei…
Als we in ieder geval met de leden van die club maar heel oud mogen worden, Joop, zodat we nog lang kunnen genieten van onze mooie plekjes in Frankrijk.
simon korving zei…
Van harte gefeliciteerd. Ik moet nog eh ... 3 maanden wachten. Maar op onze leeftijd maakt dat niet meer uit ;-)))
Marthy zei…
Dan worden we denk ik in dezelfde maand 65, maar het komt vanzelf en ik heb er geen moeite mee.