Doorgaan naar hoofdcontent

Koken en bakken

We gaan morgen een paar daagjes naar Texel en het leek me wel lekker om erwtensoep mee te nemen. Dus vanmorgen al vroeg boodschappen gedaan en twee grote pannen van die lekkere soep gemaakt. Doe ik altijd, in een keer een grote hoeveelheid maken, kan er wat de vriezer in en het maakt niet uit of je nou in een of twee pannen tegelijk staat te roeren. Mart bood aan om wat stoofperen te schillen, dus daar gaat ook een bakje van mee en dan staat er ook nog een bananencake in de oven. Nog nooit gemaakt, weet niet hoe het smaakt maar er komt een heerlijke lucht uit de oven.

Reacties

astrid zei…
jammer dat je het niet kunt ruiken het ziet er allemaal lekker uit, stoofpeertjes uit Frankrijk??? Ben benieuwd hoe je bananencake smaakt. Veel plezier op Texel, waai niet weg, hier stormt het al een paar dagen, wel schijnt de zon maar het is een stuk kouder. De winter komt er aan.
Marthy zei…
Inderdaad Astrid, stoofpeertjes uit Frankrijk. Laat je weten hoe de cake smaakt en dan krijg je gelijk het recept. Ik hoop dat we het droog houden op Texel.
Emie zei…
Een beetje vooruit koken geeft ook al zo'n voldaan gevoel. Ziet er smakelijk uit. Heel veel plezier de komende dagen!
Dees zei…
Heerlijk ziet dat er uit!!
Bon appetit en veel plezier in Texel land
Liefs Renee
Marthy zei…
En plezier hebben we gehad, Renée en Emie. Het lijkt wel of we een volle week weggeweest zijn i.p.v. drie dagen.