Markthal

Slechts drie weken na de opening verwelkomde de Markthal in Rotterdam afgelopen vrijdagochtend al zijn miljoenste bezoeker. De Markthal is de eerste overdekte marktvloer in Nederland en tevens het grootste kunstwerk van Nederland. Gisteravond brachten wij met onze fotoclub een bezoek aan dit prachtige gebouw en ik kan het iedereen aanraden om ook te doen. Je kijkt je ogen uit, niet alleen naar al dat lekkers op het gebied van eten en drinken maar je ogen worden doorlopend getrokken naar het kunstwerk boven je hoofd.Reacties

 1. Een bezoekje staat hoog op mijn lijstje en ik denk dat de werkelijkheid nog indrukwekkender is dan ik me voor kan stellen. Wat een fotogenieke omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat ook op mijn lijstje om te bezoeken en op video vast te leggen ergens in December

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joop en Emie, ik kan maar een ding zeggen, doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fotogeniek zullen ze zeker zijn maar of de markthal ook kan tippen aan de prachtige monumentale markthallen ( al dan niet in ijzersmeedwerk) van Frankrijk ??? Daar kan ik alvast mijn ogen de volle kost geven. Voor het antwoord ben je natuurlijk beter geplaatst dan ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk, Ludo, is zo'n oude markthal prachtig, Maar je hebt nu eenmaal oude en moderne kunst en ik kan beide waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy