Doorgaan naar hoofdcontent

Klusbedrijf Berends en Pa

De werkzaamheden in het huis van zoon Bas vorderen gestaag. Hij is al sinds half juni bezig en het is zeker nog niet klaar maar er is al zoveel gedaan. In de grote kamer en suite is een nieuwe vloer gekomen, daar komt straks hout op. De oude  kamer en suite kasten zijn weggehaald maar er komen nieuwe voor terug en ook de schuifdeuren op beide plekken worden weer geplaatst. Vandaag heeft Bas de radiatoren geplaatst en Mart is boven de ouderslaapkamer aan het schilderen waar nog veel mooi oud houtwerk in zit. Het gasbedrijf heeft vandaag iemand gestuurd om te schouwen en als het goed is komen ze volgende week donderdag eindelijk de gasleiding aanleggen. We zullen nog wel enkele weken inwoning hebben, maar het gaat allemaal goed, we vliegen elkaar nog niet in de haren en wat geniet ik van die twee kleintjes.


Reacties

Emie zei…
Wat een heerlijkheid als je een huis zo grondig kunt aanpassen en het helemaal naar je zin maken. Mooi ook, al die oude details van suitedeuren en erker. Ik had het al eerder aan de buitenkant gezien maar ook binnen is het een plaatje. Petje af voor het klusbedrijf!
Marthy zei…
Als je zo'n huis koopt, Emie, is het een must om twee rechterhanden te hebben, anders is het onbetaalbaar. Het is een prachtig huis waar zoveel mogelijk oude details bewaard blijven.
Bertiebo zei…
Ah die erker. Wat een superleuk huis zeg!
Marthy zei…
Mooi hè Bettie, ik ben er zelf ook helemaal weg van.
Elizabeth zei…
Wat leuk om te zien, en wat wordt het mooi! Lekker licht, daar houd ik van.
M'n vader hield altijd alles dicht (voor de kou) en overal hingen 'zware' gordijnen. In m'n hoofd heb ik het huis al heel wat keertjes verbouwd. De serre is zo leuk, maar in de winter wel koud hoor...
Je hebt je banner veranderd..., leuk!
Enne ... in onze vakantie zijn we inderdaad vlakbij jullie huis geweest. We zijn helemaal bovenin geweest en hebben daar wild gekampeerd. Ik ga d'r nog over bloggen!
Fijn weekend en groetjes v. Elizabeth
Marthy zei…
Het huis wordt echt prachtig, Elizabeth, de mannen zijn goed bezig. Herken je het plekje in Bovenkerk van de foto van de banner? Ik ben benieuw waar jij geweest bent bij ons in de buurt.