Weer terug

Als de zon boven de berg aan de overkant opkomt en zijn eerste stralen op ons huis werpt zijn wij al onderweg naar Nederland. Door de vakantie in Marokko zijn we dit jaar al vroeg vertrokken naar het zuiden en ondertussen zijn we zeven maanden weggeweest. We hebben een heerlijke zomer gehad. Machtig mooi weer, zoals gewoonlijk ontzettende leuke lieve gasten in het vakantiehuis, veel prachtige wandelingen gemaakt en ook nog ons huis tot in de puntjes afgewerkt. Plannen zijn er al weer genoeg voor volgend jaar maar nu gaan we eerst genieten van de kinderen en vooral de kleinkinderen, familie, vrienden, leuke uitstapjes en natuurlijk ook weer veel wandelen. Want ook Nederland vinden wij heel mooi, daarom komen we er zo graag weer terug.


Reacties

 1. Alvast welkom in het vaderland, Marthy! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn je snel weer te zien. Welkom terug in Nederland.
  Ik ga je mooie foto's uit Frankrijk zeker missen maar gelukkig is de Krimpenerwaard ook schitterend - zeker in de a.s. herfstkleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Je bent een echte levensgenieter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wieneke, Mirjam, Ineke en Bettie, wij zijn blij weer in ons Nederlandse 'thuis' te zijn en ik hoop ook vanuit hier weer veel contact me jullie te hebben. Het is in ieder geval dichterbij, ha ha.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy