Licht

Voor een fotoproject moest ik een foto maken van iets ouds. Niet zo moeilijk, want ik heb heel wat oude dingen verzameld maar ik koos toch voor iets wat niet van mij is. Deze oude camera is van schoondochter Christianne en stond hier al een poosje omdat ik er 'iets' mee wilde doen. Wat dat 'iets' was wist ik nog steeds niet, maar vandaag dus wel. Ik heb een poos zitten prutsen met de camera in het licht vlakbij het raam omdat ik niet wilde flitsen, maar er was te weinig licht, foto's allemaal onscherp. Hopeloos. En zie, opeens kwam er een flauw zonnetje door dus veel meer licht, ik heb mijn statief gepakt, tafel nog iets dichter bij het raam gezet en weer een stel foto's geschoten. Helemaal tevreden over het resultaat, alhoewel mijn mede cursisten nog wel wat aan te merken zullen hebben. Nou ja, dat wacht ik dan maar af.

Reacties

 1. Mooie foto Marthy, van een heel mooie camera. Ik kocht een paar jaar geleden zo eentje voor mijn dochter. Zij is fotografe en heeft inmiddels een aardige verzameling 'oude' camera's.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mij betreft...perfecte foto!!! Of je nu blij moet zijn met dat compliment? Ik ben een volslagen leek! Maar voor mij is de foto super! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jouw dochter fotografe is, Mirjam. Het zit zeker in de familie want okk jij mmakt mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van een volslagen leek een compliment krijgen, Kris, is fijn. Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor je lieve compliment.
  Fijne dag vandaag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.