Vriend Jan kwam kwam dit weekend eten bij ons en wetende dat wij altijd een overvloedige aardbeienoogst hebben vroeg hij me of ik een lekker aardbeiendessert wilde klaarmaken. Ik beloofde hem daarvoor te zorgen maar op de dag zelf bleek de aanvoer van deze rode rakkers even stil te liggen. Er kon maar een schamel beetje geplukt worden. Gelukkig hing er nog een recept aan mijn koelkast, opgestuurd met een leuke kaart erbij door Stefanie. Zij was zo lief om dit recept van een vlierbloesembavarois naar mij te sturen naar aanleiding van mijn bericht over de siroop die ik maakte. Al een week of wat hing dat recept naar mij te lonken om gemaakt te worden en aangezien ik alle ingrediënten in huis had werd dit het dessert wat ik Jan voor zette. Hij heeft gesmuld en wij ook. Om eerlijk te zijn hebben we met zijn drieën deze bavarois in een keer opgegeten, geen kruimel overgelaten. Als enige excuus hiervoor kan ik aanvoeren dat hij echt verschrikkelijk lekker was.
Ons dagelijks leven in Frankrijk en in Nederland
Reacties
Fijne avond,
liefs,
Mirjam
En ik geloof direct dat het lekker was.