Brocantevirus

Dit mooie oude hek staat in de tuin van Gieneke, dochter van Annie en moeder van Sjoerd. Deze hele familie is met het brocantevirus behept, want ook Gieneke heeft een handel in brocante. De dames zijn  handig met de handjes en knappen zelf alles op. Ik zou dit hek zo mee willen nemen naar Frankrijk, maar zou dan niet weten waar het een plek te geven, wij hebben geen landgoed waar dit past. Ik heb een oude patépot gekocht bij Gien, ben ik ook tevreden mee.

Reacties

Jacek zei…
Als je er dan ook zelf gemaakte pate in stopt, ben ik ook tevreden..
Marthy zei…
Ga het weer maken met de kerst!
Ben van Bommel (www.ladomaine.nl) zei…
een romantisch 'oud' hek dat echter spiksplinternieuw hand-gemaakt werd in....een achterafwijk in Cairo/Egypte naar een origineel-oud Frans model. Vele tientallen zijn er inmiddels in containers verscheept in opdracht van een slimme Franse brocanteur. Ik kocht er 3 jaar geleden zelf ook precies dezelfde bij AUCH, een grote Brocante waar ik dit verhaal hoorde (Gers/32)en we installeerden die bij de ingang van ons 'domaine La Coulane'/Haute Garonne (zie verhuursite: www.ladomaine.nl). En we zijn er overigens zélf toch heel blij mee!
Jullie óók veel succes in de Ardèche op jullie mooie, vakkundig gerenoveerde stek! Ben van Bommel en Evert Arensman (www.evertarensman.com)