Weinig te wensen

Met de harde wind van vandaag verliezen de bomen hun laatste blad en krijgt de natuur een steeds kaler uiterlijk. Het hoort bij het jaargetijde en ik heb er geen problemen mee. Deze tijd brengt ook veel gezelligheid binnenshuis en daar hou ik wel van. Gisteravond zaten we met zijn tweetjes met een lekkere uiensoep bij de brandende kachel en dan valt er verder weinig te wensen. Of het moet buiten  wat neerdwarrelende sneeuwvlokken zijn?

Reacties

  1. Hier zijn de kastanjebomen al kaal, we zitten nu gezellig met een kop erwtensoep bij de houtkachel die natuurlijk volop brand en we gaan zo langzamerhand de kerstspullen maar weer tevoorschijn halen.Niet van die flikkerlichtjes alle kleuren zoals ze dat hier zo gezellig vinden. Gewoon een kerstboom met witte lichtjes, gezelliggggg en warm.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.