Mannen onder elkaar


Ze wilden beslist met Mart op de foto, deze groep van vijf,  deelnemers aan de Ardechoise, het grote wielerevenement in de Ardèche. Ze beschouwden hem als een van hen, zeker toen ze gehoord hadden dat Mart een volle neef is van Joop Zoetemelk. Want laat nou één van de mannen een buurman zijn van Raymond Poulidor, Frans oud-wielrenner en een goede vriend van Joop. De sfeer was toch al bijzonder goed, want nadat ze gehoord hadden dat het Nederlandse elftal om zes uur zou spelen wilden ze beslist nog niet eten, eerst met z'n allen de wedstrijd kijken. Nou, dan nog maar een biertje en een Stolwijks stukje kaas. Er werd natuurlijk alleen maar voor Nederland gejuichd, dat spreekt vanzelf.

Reacties

 1. Begrijp ik dan goed dat het om Franse wielrenners gaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze avond een Duitser en ook twee (Franse) vrouwen, gisteravond alleen maar Franse mannen, Emie, maar die zijn ook heel aardig hoor, en vooral complimenteus wat het eten betreft

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tres charmant, de Franse man en dan ook complimenten over het eten, dat is helemaal fantastisch en vast ook terecht. Leuk trouwens dat Joop Zoetemelk familie is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om zulke positieve en aardige gasten te hebben . En jij maar zorgen voor alles en iedereen - lukt jou prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor dit soort mensen zorg je met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy