Ons gehucht

Het was gezellig druk in ons kleine dorpje, veel huizen waren dit Pinksterweekend bezet door hun tijdelijke bewoners. Van de veertien huizen die ons gehucht telt zijn er maar vier permanent bewoont, namelijk door twee oudere echtparen, Marie-Christine en Robert. Onze buurvrouw Eliane en haar vriend zijn net zoals wij een groot deel van het jaar hier en de rest van de huizen zijn vakantie- en/of weekend huizen. Het huis van Marie-Christine, hier op de foto, is het oudste huis en haar en ons huis behoren tot de grootsten van het dorp. De sfeer is goed hier, iedereen zegt elkaar gedag en maakt een praatje en verschillende mensen zijn vrienden geworden.

Reacties

 1. Dit soort huizen staan ook bij ons in Umbrië. Soms vind ik het wel eens jammer dat wij niet in een dorpje wonen, juist vanwege de leuke contacten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben er voor gekozen in een dorpje te wonen, wisten van te voren ook niet hou dat zou uitpakken, maar we hebben er nog nooit spijt van gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag je bij een reactie op mijn blog en dacht: even bij jou kijken! Wat leuk om daar te wonen....ik dacht gelijk: die ga ik volgen daar wil ik wel meer van weten! Bij deze...ik ben een volger.

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, Trijnie, en ja, we wonen inderdaad leuk en er is altijd wat over te vertellen. Maar jij woont ook niet onverdienstelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy