Le Serret (1)


We doen als dorpsvereniging allerlei pogingen om geld in te zamelen voor de restauratie van de broodoven en tijdens de jaarvergadering van afgelopen maandag bleek dat de kalender die we maakten het meest in het laatje had gebracht. Het besluit om dit jaar weer een kalender te maken was dus snel genomen en dat betekent dat ik opnieuw een serie foto's moet aanleveren want ik ben de enige hier die fotografeert. Eigenlijk had dit liever in het voorjaar geweten want dan ziet alles in en om het dorp er het meest aantrekkelijk uit. Ik zie het maar als een uitdaging om er ondanks de droogte toch nog wat leuks van te maken en ben direct begonnen. Zo zullen jullie de komende tijd wat te zien krijgen van ons kleine dorpje. Het huis van buurvrouw Jany ligt bovenin het dorp en zij kocht het samen met haar toenmalige man vijftig jaar geleden als tweede huis. Het was een bouwval en ze hebben er jarenlang ieder weekend aan gewerkt om er iets van te maken. Jany woont in Lyon maar 's zomers is ze meestal hier te vinden op dit mooie plekje met dat geweldige uitzicht .

Reacties

 1. Je hebt toch vast wel al wat foto's gemaakt dit jaar? Leuk hoor, zo'n kalender en zeker als je de foto's levert!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk heb ik al heel wat foto's, maar ik heb ze specifiek van ons dorpje nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij ben ik de tafel en stoeltjes van buurvrouw Jany al eens tegen gekomen op je blog. Schattig huisje en leuke opdracht, geheel aan jou toevertrouwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee Emy, dat waren toen niet de tafel en stoeltjes van Jany maar van een andere buurvrouw. Ik zei toen toch al dat dat witte plastic bij bijna alle huizen hier staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig huisje, en ja, dat plastic :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat als je de kalender tijdens een regenachtige herfstmaand aanbiedt op Facebook en je blog, er nog meer geld in het laadje komt. Ik vind het heerlijk om naar een zomers Le Serret te kijken en met mij trek je velen daarmee uit een herfstdepressie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach Inge, ik ben het zo gewend, dat plastic, dat ik er gewoon overheen kijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, Chantal, het een heel lief huisje, dat valt mij ook altijd op als ik daar de tuin in loop.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee, Wietske, ga ik over na denken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy