Doorgaan naar hoofdcontent

Pizzeria

Aan beide kanten van ons woont een oud-aannemer, buurman Piet en buurman Kees. Piet verhuurt de loods die achter zijn huis staat en  wij verhuren de winkel die voor ons huis staat. Kees heeft sinds kort het voorste deel van zijn pand weer verhuurt na een paar jaar leegstand. Voorheen zat er een bloemenzaak in en het is nu een afhaalpizzeria geworden. Aan die kekke scooters kun je zien dat ze natuurlijk ook bezorgen. Ze zijn nu drie weken open en schijnen het heel druk te hebben. Behalve een patatzaak, die er trouwens naast zit en een Chinees hebben we ook nog een restaurant, maar die laatste is tamelijk prijzig. In de patatzaak komen wij nooit en bij de Chinees halen we alleen wat als we uit Frankrijk komen rijden. Misschien moeten we in zo'n geval hier maar eens binnen stappen, wil toch weleens proeven wat ze zoal te bieden hebben.

Reacties

Inge zei…
Genoeg bedrijvigheid daar bij jullie :-) Vraag maar eens of ze glutenvrije pizza's maken, daar ben ik in geïnteresseerd ;0:-)
Emie zei…
Hopelijk geen last van die knetterende brommertjes maar wel een smakelijke pizza zo nu en dan.
Vera zei…
Effe wachtu....pizza. leuk om te bestellen en dan bij jullie laten bezorgen door zo'n pizza coureur
Mirjam zei…
Een goeie afhaal-pizzeria is nooit weg. Wij halen heel soms ook een lekkere pizza, maar zijn nogal kieskeurig. Er zitten tegenwoordig wel 3 van die zaken in Nieuw-Vennep, maar we gaan toch maar steeds naar die ene die volgens ons de lekkerste heeft. Maar soms is het ook heel leuk om zelf een pizza te maken in de oven.
Fijn weekend Marthy,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Ik ga het eens vragen, ben benieuwd.
Marthy zei…
Wij wonen gelukkig een stuk naar achteren en horen niets van de voorkant van de panden naast ons. En het zijn volgens mij scooters.
Marthy zei…
Ja, dat zou wel lachten zijn Vera. Ik denk dat ze een volle minuut nodig hebben om bij mijn voordeur te komen.
Marthy zei…
Ze verkopen ook nog allerlei maaltijden, Mirjam, die ik zeker eens ga proberen.
Sjoerd zei…
Lekker dat het meteen goed draait, Dan heb je in ieder geval het gevoel dat het wel goed zit...
Marthy zei…
Er zal waarschijnlijk behoefte aan zijn geweest, Sjoerd. Veel mensen vinden het makkelijk om wat af te halen, vooral de jongeren.
Lida zei…
En ik kijk dan weer naar zo'n geveltje. Hoe heet zoiets eigenlijk? Een halsgevel, klokgevel? Heb jij enig idee?
Marthy zei…
Buurman Kees is een meester in oude panden opknappen, Lida. Volgens mij is het een klokgevel.