Doorgaan naar hoofdcontent

Met volle teugen

We zijn hier met zeven volwassenen en vier kinderen en dat houdt je wel bezig. Ik heb amper tijd om mijn blog te maken en blogs lezen kom ik bijna helemaal niet aan toe. Ik geniet met volle teugen van mijn kinderen en kleinkinderen, andere dingen zijn even niet belangrijk. Ik maak natuurlijk wel veel foto's van dat kleine spul dus jullie mogen even meegenieten.


Vanmorgen met de kleinsten even naar een stroompje vlakbij huis waar Sebas en Luuk het druk hadden met dammetjes bouwen. Wat hebben kinderen toch weinig nodig om zich te vermaken.




In de namiddag nog even naar de put waar zelfs schoondochter Christianne zich in het koude water waagde. We hebben geconstateerd dat voor haar dochter Saar een carrière als komediant is weggelegd. Dat gaat de hele dag door met die armen. Zingend en dansend gaat dit kind door het leven. Die zie ik nog weleens in Carré staan.





Reacties

Inge zei…
Wat is Saar groot geworden! Als ze later in Carré staat kan ik zeggen dat ik al foto's van haar heb gezien als peuter :-)
KnutzEls zei…
Geniet er van. Voor je het weet zijn ze groot (en nog lief maar soms wat eigenzinniger) maar dat weey je natuurlijk van je eigen kinders
Sjoerd zei…
Ik geniet ook met volle teugen van mijn kleindochter. Iedere keer als we haar hier hebben maken we er een feest van...
Dus geniet er maar lekker van, er komen nog genoeg blogdagen.
Ageeth Mooij zei…
Wat een plezier <3
In de weer zei…
Wat een heerlijk stel, genieten, genieten. Wij gaan morgen met de oudste en jongste naar het Archeon ( ze slapen nu al hier ) want de jongste wil zijn zwaardvecht diploma gaan behalen :-) dus ook voor ons, genieten, genieten.
Annelies zei…
Dammetjes bouwen blijft altijd leuk hè. Onze kinderen hebben toen ze klein waren, op die manier vast de loop van diverse rivieren veranderd!
Geniet van alles en iedereen!
Vera zei…
O wat heerlijk. Ik geniet mee, zomaar gratis en voor niets! Schitterend en zo heerlijk dat dat vlakbij kan. Ik deed dit in mijn jeugd ook, maar dan in de sloot. Vooral met zondagse kleding. Oh wat had ik daar een hekel aan. Boompje klimmen, eruit springen en dan....
met mijn "Hollandia" onderjurkje meteen hele mooie kant rand aan de takken blijven hangen. Slootje springen met "nieuwe" schoenen en dan de overkant niet halen en belanden in vette klei. Fietsband oppompen met zondags pakje. Ja dat vraagt om vette vlekken moeder. Het is aan mij niet besteed. Nog steeds niet. Ik ben veel te nieuwsgierig en neem nog steeds liever de weg dwars door het bos of weiland dan de weg. Zijn de kinderen hier bij het kleine stroompje tussen Le Serret en Le Peyses?
Marthy zei…
Vooral de laatste maanden is ze heel hard gegroeid Inge, zo ook haar acteertalent;-)
Marthy zei…
Die drie kleintjes zijn natuurlijk het leukst, Els, maar ook Thijs van twaalf is een heerlijk joch.
Marthy zei…
Heerlijk toch, Sjoerd, dat je zo kan genieten van een klein mensje.
Marthy zei…
Ja, Ageeth, behalve opa en oma genieten de kleinkinderen ook. Ze vinden het hier heerlijk.
Marthy zei…
Oh, wat leuk, Archeon. Ik heb daar zelf ook al aan gedacht. Ga ik in mijn hoofd houden om te doen met de kleinkinderen. Veel plezier, Toos.
Marthy zei…
Ook wij kampeerden altijd aan rivieren met de kinderen toen ze klein waren. Veel spannender dan een zwembad, Annelies.
Marthy zei…
Ja, jij zal wel een wildebras geweest zijn, Vera;-)
Wat ken je onze omgeving toch goed, helemaal juist, het stroompje tussen Le Serret en Les Peyses, prachtig plekje.
Héérlijk! Gewoon genieten, dat bloggen komt wel weer ;o)!!
jeanne zei…
Wat gaan die kinderen nog zo helemaal op in hun spel, heerlijk! Geniet ze!!
Marthy zei…
Die twee mannetjes waren daar anderhalf uur alleen met stenen, water en zand bezig, zo leuk om te zien.
Lida zei…
Schitterend haha!! Dat is pas vakantie.
Kinderen hebben inderdaad maar weinig nodig om zich te vermaken. Wij hoefden ook nooit naar een camping met animatie of zwemparadijs. Mijn dochter was gelukkig met een riviertje of meertje waar ze slangetjes en andere beestjes ving.
Plaats maar veel foto's hoor.
Marthy zei…
Ook voor ons geen animatie, zwembad of disco, Lida. De eerste jaren kleine riviertjes , later de grote rivieren van Frankrijk.
Vera zei…
In Spanje zeggen onze vrienden ook altijd: hè jij kent de omgeving nog beter dan wij, als ik weer eens aan kwam met, o dat is daar en daar 👀
Vlimbouter zei…
Zalige foto's van een zo te zien superleuke vakantie!
Marthy zei…
Van klein tot groot hebben ze genoten, heerlijk toch.
Onliemie zei…
Zo'n mooie en schattige kleinkinderen... echt genieten moet dat zijn. Ik kan bijna niet wachten op ons eerste kleinkind...:-)
Marthy zei…
Geweldig is het om oma te zijn van zo'n lekker stel. Ik weet zeker dat jij een leuke oma gaat worden.