Doorgaan naar hoofdcontent

Roze met een mandje

Verleden jaar had ze ook al zo'n mooie feestmuts en dit jaar heeft de juf van het kinderdagverblijf er zelfs een kaart op geplakt. Saar is er helemaal blij mee want als je drie wordt begrijp je heel goed dat je jarig bent en dat daar ook cadeautjes bij horen. Dus de dame wilde een step maar dan wel een roze. Die heeft ze gehad mét een mandje waar de pop in kan.

Reacties

KnutzEls zei…
Met zo"n mooiemuts is een jaartje oudrr worden nog eens leuk :-)
Elizabeth zei…
Een echt heel erg jarig meisje ...
Van harte gefeliciteerd!
Ineke zei…
Wat een snoes van een kleindochter. Gefeliciteerd met dit mooie meiske.
Een dikke hiep-hiep voor Saar. Drie jaar alweer, met recht een jongedame. Ik hoop dat ze een heerlijke verjaardag gehad heeft en wens haar er nog vele toe.
Lieve groet
Emie zei…
Mijn vader en jullie kleindochter zijn dus op de zelfde dag jarig. Er is een leeftijdsverschil van 91 jaar! Ik wens jullie Saar van harte ook zo'n mooi en lang leven toe. Van harte gefeliciteerd met dit mooie meisje
In de weer zei…
Gefeliciflapstaart voor Saar. Ze ziet er prachtig uit.
Jeanne zei…
Wat geniet ze ervan, die Saar! Nog gefeliciteerd!
Van harte gefeliciteerd met jullie kleindochter!!!!
Sjoerd zei…
Ik wist ook niet dat kinderen van kinderen zo leuk waren...
Marthy zei…
Sjoerd, het is gewoon zwaar genieten!
Marthy zei…
Ook ik hoop voor ons kleine meisje dat ze lang mag leven en gelukkig zal zijn maar voorlopig zou ik willen dat ze nog even klein bleef. Het is ons jongste kleinkind, ik geniet zo van haar maar het gaat veel te hard, Emie.
Marthy zei…
Namens Saar wil ik jullie hartelijk bedanken voor de felicitaties. Ze heeft een feestmiddag gehad met veel bezoek en veel cadeautjes en ongecompliceerd als ze is vond ze alles leuk, tot aan het kleinste presentje.
Bertiebo zei…
Alsnog geeliciteerd met Saar, Marthy!
Inge zei…
Nog van harte met Saar!
Onliemie zei…
Nog gefeliciteerd aan de jarige Saar... leuk de step! Zou ik ook geweldig blij mee geweest zijn...Stond ook op mijn verlanglijstje vroeger maar ik kreeg er nooit één...pfff wat een frustratie! ;-)
Marthy zei…
Ja, vroeger kreeg je niet altijd wat je graag wilde hebben. Ik weet nog dat ik verlekkerd voor de ramen van de speelgoedwinkel stond te kijken naar de eerste Barbies, vers uit Amerika. Geen denken aan dat mijn ouders dat konden betalen met hun grote gezin, maar wensen deed ik het wel...