Doorgaan naar hoofdcontent

Extra trainingsrondje

Daar gaat hij weer, mijn sportieve man, op weg om weer een paar colletjes te nemen. Een à twee keer per week fiets hij een rondje van zo'n zestig kilometer met daarin behoorlijk wat hoogteverschillen. Hij kan het nog steeds, vindt het leuk en het houdt hem gezond. Zaterdag komen er weer nieuwe gasten in ons vakantiehuis, twee jonge vrouwen uit Stolwijk die hun racefiets meenemen en er op rekenen dat Mart hun al fietsend de omgeving laat zien. Hij wil natuurlijk geen slecht figuur slaan, vandaar dat extra trainingsrondje vanmorgen. Gelijk heeft ie.

Reacties

Inge zei…
Top! Mijn man fietst ook op zo'n racefiets. Ik niet, vind het te gevaarlijk. Wel jarenlang spinning 'gedaan', dus colletjes op de plaats :-)
Emie zei…
Fare una bella figura, zeggen we dan in Italië. En dat is overdrachtelijk bedoeld.
Marthy zei…
Ik wandel, Inge, en dat kan ik nog steeds goed. Het gaat hier met behoorlijke hoogteverschillen en het is best pittig om te doen. Ook een goede training om in vorm te blijven.
Marthy zei…
Het is nog net een jonge god Emie, ha ha.
Anoniem zei…
nu we dit lezen zijn wij blij dat we een trainingsstage in Twente hebben gedaan en wel de Holterberg!!!!
Mirjam zei…
Ik fiets ook, maar geen 60 km en zeker geen colletjes... gewoon hier in de platte polder. Maar die beweging is gewoon goed om een beetje mijn conditie op pijl te houden (krijgen). Daarnaast wandel ik ook zo nu en dan... ook gewoon plat...
Knap van je man, om zulke afstanden te fietsen, bergje op en bergje weer af...
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Jullie zullen aan de bak moeten, dames.
Marthy zei…
En ik gebruik hier gewoon mijn elektrische fiets, Mirjam. Maar dan moet het niet al te steil zijn.
Chantal zei…
Wielrennen is weer even hip en in, tot over vier weken, dan ebt het effect van de tour weer weg
Marthy zei…
Manlief fietst al bijna veertig jaar en in Nederland nog steeds met hetzelfde clubje. Hij is 66 jaar maar een van de jongste. Die-hards, allemaal.
Good old times :-) Voordat ik cvs/me kreeg, sportte ik zes keer per week. Ik fietste met de Waardrenner (of solo) en deed aan hardlopen. Niets zo mooi als de Krimpenerwaard (en de Alblasser- en Lopikerwaard...)
Het is goed toeven én fietsen in het Franse land!
groetjes Kakel
Marthy zei…
Ben het helemaal met je eens over dat mooie van onze waarden, Mirjam. En ja, hier in Frankrijk hebben we het ook heel goed, dus je hoort mij niet mopperen over mijn twee woonplekken.