Doorgaan naar hoofdcontent

Schildersklus

Voor het raam van de tuinkamer zitten oude harmonica luiken en die waren hard aan een schilderbuurt toe, de verf bladderde er van af. Alleen al het schuren was een inmens karwei, Mart is er dagen mee bezig geweest. Tweemaal vijf delen, die daarna twee keer in de grondverf gingen en die nu afgelakt worden. Als de luiken straks weer hangen kunnen we het project tuinkamer afsluiten. Alhoewel, ik wil nog een oud kastje op de kop tikken en ik ga vier nieuwe stoeltjes kopen, ik weet al welke. Wordt een leuk projectje voor aankomende winter in Nederland.

Reacties

Ineke zei…
Goed gedaan, jochie. Wat een klus (en ik kan het weten)
Marthy zei…
Ien, als er iemand goed schilderwerk weet te waarderen dan ben jij het wel.
Chantal zei…
Wij hebben net een paar dagen schilders gehad, en alles is weer strak in de lak hier
Emie zei…
Lekker kringlopen om een kastje te vinden en dan een paar heel moderne stoeltjes erbij? Niets leukers dan een vertrek in te richten en een man die mooi schilderwerk aflevert.
Marthy zei…
Fijn Chantal, als alles er weer als nieuw uitziet. Ik heb nog nooit een schilder in huis gehad. Mijn man kan ontzettend goed schilderen en hij vindt het nog leuk ook.
Marthy zei…
Wat voel jij mij toch weer haarzuiver aan, Emie! Leuk werkwoord, dat kringlopen.
Inge zei…
Mooi! Ik vind het nog altijd jammer dat we ooit voor kunststof kozijnen hebben gekozen ipv houten, het is wel makkelijk(er) in onderhoud maar echt niks mooier.
Marthy zei…
Dit is een oud raam met oude luiken. Inge, maar in de rest van het gebouw (twee huizen) zitten nieuwe ramen en deuren met dubbel glas, alles van hout. Was ook een flinke schilderklus. Zie:http://heenenterugnaardeardeche.blogspot.fr/2013/05/oorlogsgebied.html