Sprookjesachtig

'Kind van de sneeuw is het perfecte boek voor lange koude winteravonden. Kaarsjes aan, muziekje erbij en genieten maar.' Dit zijn de woorden van Tineke van Ogma. Kijk even op deze site voor de beschrijving van het boek. Haar mening over dit heerlijke boek is geheel de mijne, heb ik niets aan toe te voegen. Wat hou ik toch van de winter waarin je zo'n boek in een weekend kan uitlezen zonder dat je verder iets bijzonders hoeft te doen. Hieronder nog een trailer van het boek die ik vond op internet.

Reacties

Je maakt me heel nieuwsgierig ;o)
Ageeth Mooij zei…
Prachtig, de trailer en het boek lijkt mij ook mooi.
Leuk zo'n boektrailer. Heb ik nog nooit eerder gezien. Ik heb het boek op mijn leeslijst gezet. De bieb heeft het niet in het Engels, jammer. Wie weet bestel ik het voor kerst bij bol.com Ik wist nog geen cadeautje (-:
Lieve groet ♥
Marthy zei…
Het is een boek om in een luie stoel mee weg te kruipen, Stefanie.
Marthy zei…
Ik heb het in het Nederlands gelezen, alhoewel het me in het Engels nog mooier lijkt, Mirjam.
Tineke zei…
Hé wat leuk dat je naar ons boekenblog linkt! En wat een mooie trailer heb je er bij gevonden, prachtig <3
Marthy zei…
Ik heb er heerlijk van genoten, Ageeth.
Marthy zei…
Hé, Tineke, leuk dat je reageert. Precies een week geleden linkte ik jullie ook al. Geeft wel aan dat ik jullie erg waardeer, dus lekker doorgaan met jullie blog.
Wat een prachtige trailer, ik ken het boek niet, maar het heeft mijn nieuwsgierigheid. Bedankt voor de tip. Fijne kerst en hartelijke groet El
Marthy zei…
Fijn boek voor lange winteravonden, El.
Onliemie zei…
Lijkt me een heerlijk boek... alleen zijn hier de dagen zo druk tegenwoordig dat de tijd om een weekend in een boek te duiken helemaal ontbreken... maar ik ga het onthouden tegen wanneer die "vrije" tijd terug komt! :-)
Marthy zei…
Het wordt voor jouw tijd voor de kerstvakantie.....
Wat knap gemaakt, die trailer. Het boek gaat op het lijstje.
Marthy zei…
Ja, deze trailer vond ik zo mooi en apart, die mocht een plekje op mijn blog.
Ageeth Mooij zei…
Ik heb het boek vanochtend vroeg uitgelezen en wilde eigenlijk weer opnieuw beginnen. Het is zo wonderlijk mooi, ik heb er bijna geen woorden voor. Dank je wel voor het delen Marthy.
Marthy zei…
Wat lief dat je nog even reageert, Ageeth. Fijn dat je er ook zo van genoten hebt.