Op de Italiaanse toer

Met de Top 2000 op de achtergrond sta ik lekker te kokkerellen in mijn keuken. We luiden het oude jaar uit met twee zussen van Mart en hun partners die aan het eind van de middag komen. Ik zorg voor het hoofdgerecht en zij voor het voor- en nagerecht. Ik ben op de Italiaanse toer vandaag. Bij dit lekkere stoofvlees gaat straks de inhoud van een pot eigengemaakte passata en het wordt opgediend met tagliatelle. De crostini's komen net uit de oven, daar gaat vananvond geitenkaas op en daarop een plakje prosciutto met vijgenjam. En dan moet ik ook nog een schaal tiramisu maken voor morgen als we bij zoon Bas gaan eten. Heerlijk om zo bezig te zijn op de laatste dag van het jaar. Ik wens jullie een gezellige, spetterende oudejaarsnacht. Ik hoop weer een vuurwerkfoto te kunnen maken die ik dan morgen zal laten zien.


Reacties

Ineke zei…
Komt wel goed met die jaarwisseling bij jullie. Geniet van alles.
Emie zei…
Het ruikt heerlijk, dat zie je zo! Buon appetito. (volgende week mail ik je over onze afspraak)
Eet smakelijk en een fijne jaarwisseling.
KnutzEls zei…
Dat ziet er lekker uit. Gezellige jaarwisseling en oppassen met dat vuurwerk. Brrrr, ik blijf binnen...
Jeanne zei…
Wat ben ik jaloers op je kookkunst! Laat het jullie smaken en een fijne jaarwisseling!
Heerlijk, zo aan de kokkerel, de ultieme manier om je geliefden te laten weten dat je van ze houdt ;o) Ik wens je een zalig uiteinde en een spetterend begin van het nieuwe jaar, en dat we in 2017 nog maar lang van je posts mogen genieten!! Lieve groet!
Vlimbouter zei…
Mmm dat zal wel gesmaakt hebben! Beste wensen voor het nieuwe jaar!
Onliemie zei…
MMMmmm lekker! Op de Italiaanse toer? Dat is weer eens wat anders dan de Franse keuken. :-) Maar het klinkt in ieder geval heerlijk! Dat vuurwerk is iets minder. Dat mag voor mijn part wegblijven. De honden hebben er vreselijk bang van... het erge is dat het hier zelfs vanavond weer terug aan de gang is. De mensen weten van geen ophouden. :-(
Mijn beste wensen en dat we nog vaak bij mekaar mogen komen lezen! xxx
Marthy zei…
Ik heb ook een hekel aan het vuurwerk en wij steken nooit wat af. Maar ik wil er wel een foto van maken.