Dagje Blijdorp
Drieenveertig jaar getrouwd vandaag en we kregen een dagje dierentuin samen met onze jongste twee kleinzonen kado van onze kinderen. Van pretparken houden we niet maar de dierentuin, daar kan je ons blij mee maken. Sebas gaf van te voren al te kennen dat hij de olifanten wilde zien. Begin augustus was er een babyoliefantje geboren die de naam Nhi Linh kreeg en die liep daar parmantig te stappen. Ook al staan de twee mannen hieronder nog gedwee op de foto, ze konden niet meer uit hun ogen kijken, zo moe waren ze. Oma trouwens ook, maar wat heeft ze genoten!

 

Reacties

Emie zei…
Zo, opa en oma meteen maar in actie! Wat een leuke dag zullen jullie hebben gehad met deze twee mooie kereltjes. Hoop dat jullie samen nog heel veel mooie dagen en jaren er aan toe mogen voegen. Gefeliciteerd!
Dees zei…
Gefeliciteerd met 43 huwelijksjaren, en ook met die twee beeldschone mannekes! Wat een lieverds..
Anoniem zei…
Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag wat een mijlpaal en wat gezellig zo'n uitje met de kleinkids
liefs van Ak en mij
Joop zei…
Wat een schattige foto van die twee mannekes, hand in hand met stoere tassen. Prachtig en jullie proficiat!
astrid zei…
mooie mannekes, zo te zien veel plezier gehad, gefeliciteerd nog met jullie trouwdag, nog vele jaren in goede gezondheid.
Marthy zei…
Lieve allemaal, bedankt voor jullie felicitaties en zo lief hebben die twee kleine mannen niet de hele dag gekeken hoor.