De Kale Berg

Vandaag naar de Provence gereden met als doel een camping aan de voet van de Mont Ventoux. Geen snelweg maar een heerlijke touristische binnendoor route door de zuidelijke Drôme, langs de wijnvelden van de 'Côtes du Rhône'. Voor we de camping opzochten zijn we eerst de berg opgereden, Mart wilde de route verkennen. Indrukwekkend, ik kan niets anders zeggen, zelfs Mart was geïmponeerd en die moet die pukkel beklimmen. De bovenste foto toont de laatste kilometers van de beklimming, vanuit Bedoin is het 21 km. stijgen. De foto hieronder heb ik boven op de top genomen. Omdat er momenteel weinig wind staat, het kan flink tekeer gaan op de Mont Ventoux, heeft Mart besloten om meteen maar morgen zijn uitdaging aan te gaan met de berg.


Reacties

 1. O, wat super van Mart. Heel veel succes - je kunt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben na drie dagen nu pas weer in staat te reageren op jouw blog. Had al wel het idee dat jullie er ook op uit waren. Wat jullie doen is wel effe wat anders dan een stad bezoeken. Wens Mart succes, we lezen er morgen vast meer over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig. Heel veel succes Martien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ien, ik weet het zeker, hij kan het, anders zou hij er nooit aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We zien het ook als een uitje, hoor Emie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was leuk als je er bij was geweest, Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeg dat wel. Het kriebelt enorm... ik zou zo willen komen, ben in goede conditie, maar niet getraind voor die bult. Ik laat hem aan Mart over. Veel plezier en ik kijk uit naar het verslag.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy